Sanaslank Eiwitdieet Blok 2


Blok 2 van het SanaSlank dieet wordt ook wel het gematigde blok genoemd. Dit blok houdt in dat je 3 SanaSlank maaltijden nuttigt per dag. Daarnaast mag er een mager stukje vlees, vis of een vegetarische vervanging bij gegeten worden.

Ook in blok 2 geldt weer dat het drinken van minstens 2 liter water heel belangrijk is, evenals het nuttigen van toegestane groenten. Het innemen van de voedingssupplementen, die speciaal otnwikkeld en aangepast zijn op het SanaSlank dieet is ook een vereiste in dit blok.

Uit ervaring blijkt dat een wekelijkse controle bij een dieetcoach van een SanaSlank verkoop- en begeleidingspunt ook erg motiverend werkt. Je ziet dan niet alleen je verloren gewicht in kilo's, maar ook hoeveel vetmassa je bent verloren, of je vetvrije massa hoger is en of je vochtgehalte is veranderd.

Beweging is uiteraard tijdens het dieet, maar ook daarna, van groot belang. Een dagelijkse routine biedt vaak al genoeg mogelijkheden om aan inspanning te komen. Activiteiten als schoonmaken, fietsen naar het werk of supermarkt, dansen of werken in de tuin vallen natuurlijk ook onder bewegen!

Zodra het streefgewicht is bereikt, kan je overstappen naar blok 3 van het eiwitdieet.