Acrylnagels


Wat is Acryl?

Acryl is een van de meest gebruikte producten voor het verfraaien van nagels. Het product kenmerkt zich door de hardheid en duurzaamheid.

Hoe werkt Acryl?

De nagel wordt opgebouwd met een combinatie van poeder en vloeistof, Liquid. Door acryl vloeistof te vermengen met acrylpoeder wordt er een bolletje gevormd. Dit bolletje kan op de nagel worden aangebracht en vormt een acrylnagel.

Wat is het resultaat van Acryl?

Acrylnagels zijn sterke nagels die prima geschikt zijn voor elk type nagel. Met acryl kunnen mooie, dunne nagels gemaakt worden die optimale stevigheid bieden. De acryl wordt hard binnen enkele seconde, u hoeft dus niet met uw hand in een lamp.

Er zijn diverse mogelijkheden, een natuurlijk ogende nagel in één kleur, een french manicure (met een wit randje) .

Na gemiddeld een week of 4 moeten acrylnagels worden nabehandeld, dit is afhankelijk van de groei van uw nagels. Bij een nabehandeling (opvulling) wordt 95% van het oude product verwijderd en wordt er een nieuwe laag acryl opgebracht. Zo zijn uw nagels weer als nieuw.

Hoeveel kost Acryl?

Voor € 35 euro heeft u prachtige acrylnagels. Gaat uw voorkeur toch uit naar gelnagels? Klik dan hier voor meer informatie over gelnagels.

Verschil tussen acryl en gel nagels

Wilt u weten wat het verschil is tussen acrylnagels en gelnagels? Wij leggen het u uit. Een groot verschil tussen acryl en gel is het uitharden. Bij de gel nagels maakt u gebruikt van een UV lamp. De gel wordt op het nagelbed aangebracht waarna deze onder de UV-lamp uitgehard wordt. Dit is niet het geval bij de acrylnagels.

Bij gelnagels komt er minder geur vrij dan bij acrylnagels. De geur van de acryl vloeistof is erg sterk e en verspreid zich snel. Acrylnagels zijn sterker en harder dan gelnagels. Zowel acryl- als gelnagel wordt er even dun opgezet.

Het verschil zit hem in de stevigheid van de nagel. Door het verschil in de samenstelling van het materiaal kunnen acrylnagels aan de lucht uitharden en gelnagels alleen met behulp van UV licht. Acrylnagels zijn harder en steviger dan gelnagels.