Gelnagels


Wat zijn gelnagels?

Gel is een dikke, stroperige substantie die uithardt door UV-licht. Het product kenmerkt zich door helderheid. Daarnaast is gel iets flexibeler dan acryl en heeft een heel natuurlijke uitstraling. Gelnagels hebben ook meer glans.

Hoe werken gelnagels?

Gel is een vloeibaar harsachtige substantie en word daarom ook anders opgebracht dan acrylnagels. Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel, of uw nagels kunnen worden verlengt door middel van een tip of een sjabloon. Doorgaans worden er 3 laagjes gel aangebracht welke onder een speciale UV lamp worden uitgehard.

Wat is het resultaat van gelnagels?

Het uiteindelijke resultaat van beide producten is gelijk, het verschil zit in de materialen.

Na gemiddeld een week of 4 moeten acrylnagels worden nabehandeld, dit is afhankelijk van de groei van uw nagels. Bij een nabehandeling (opvulling) wordt 95% van het oude product verwijderd en wordt er een nieuwe laag acryl opgebracht. Zo zijn uw nagels weer als nieuw.

Kosten voor de gelnagels?

Voor € 35,- heeft u prachtige gelnagels. Gaat uw voorkeur toch uit naar acrylnagels? Klik hier om meer informatie te lezen over de acrylnagels.

Verschil tussen acryl en gel nagels

Wilt u weten wat het verschil is tussen acrylnagels en gelnagels? Wij leggen het u uit.

Een groot verschil tussen acryl en gel is het uitharden. Bij de gel nagels maakt u gebruikt van een UV lamp. De gel wordt op het nagelbed aangebracht waarna deze onder de UV-lamp uitgehard wordt. Dit is niet het geval bij de acrylnagels.

Bij gelnagels komt er minder geur vrij dan bij acrylnagels. De geur van de acryl vloeistof is erg sterk en verspreid zich snel. Acrylnagels zijn sterker en harder dan gelnagels. Zowel acryl- als gelnagel wordt er even dun opgezet. Het verschil zit hem in de stevigheid van de nagel.

Door het verschil in de samenstelling van het materiaal kunnen acrylnagels aan de lucht uitharden en gelnagels alleen met behulp van UV licht. Acrylnagels zijn harder en steviger dan gelnagels.

Welke past het beste bij u?