Paraffinebehandeling


Waarvoor is een paraffinebehandeling?

Zijn uw handen ook zo schraal, droog of zelfs pijnlijk? Dit kan komen door externe invloeden zoals bijvoorbeeld weersinvloeden, maar ook door schoonmaakmiddelen deze drogen uw handen uit. In de koude maanden is een paraffinebad een ware verwennerij voor uw handen omdat, in deze periode de handen vaak nog droger en ruw zijn. Ze verdienen dan zeker een extra verzorgende behandeling!

Paraffine is ideaal om een soepele huid, voelbaar zachte en ontspannen handen en voeten te krijgen. U bent gewend om snel wat handcrème aan te brengen omdat uw handen ruw en droog aanvoelen. Deze handcrème gaat voor meer dan de helft verloren doordat we meestal weer onmiddellijk verder gaan met activiteiten. Een paraffine behandeling is een heerlijk verwen moment voor u zelf, voor zowel man als vrouw. Een paraffinepakking stimuleert de doorbloeding en heeft daardoor een zeer gunstig effect bij; extreem droge handen of voeten waarbij kloven ontstaan, winterhanden/voeten en droge handen/voeten door weersinvloeden of schoonmaakmiddelen.

Maar een paraffinepakking is er natuurlijk niet alleen voor “probleem” handen. Wanneer u uit voorzorg regelmatig deze behandeling ondergaat, (speciaal in de wintermaanden) helpt dit niet alleen uw huid zacht en soepel te houden maar ook problemen te voorkomen.

Deze behandeling wordt veelal gedaan in combinatie met een van de manicure behandelingen maar is ook los te boeken.

Hoe werkt een paraffinebehandeling?

U dompelt uw handen in de warme, heerlijke geurende vloeibare paraffine. Dit doet u gemiddeld 2 á 3 keer. Vervolgens worden uw handen afgesloten met een plastic wegwerphandschoenen en verpakt met een speciale isolerende warmte handschoenen.

Naar ongeveer 10 á 15 minuten worden de, inmiddels gestolde paraffine van uw handen en polsen af gemasseerd en samen met uw onderarmen gemasseerd met een heerlijke geurende lotion.

 

Paraffinebehandeling 24 Beauty

Wat kost een paraffinebehandeling?

Voor € 12,50 euro heeft u een heerlijke paraffine behandeling.